Специалисти по бонсай ще участват на "Флора 2016"

Специалисти по бонсай ще участват на

С цветна арт инсталация ще се представят Асоциация на флористите в България на   Националната изложба на цветя "Флора Бургас" 2016

Професионалистите ще създадат впечатляваща цветната композиция специално за пролетното изложение.

Асоциация на флористите в България е създадена в подкрепа на обучението, реализацията и интересите на флористите в България. Тя е учредена през 2014г. и в нея членуват флористи от цялата страна. За първи път асоциацията се включва и във "Флора Бургас". Със съдействието на АФБ се организират множество събития като Националния конкурс за млади флористи, демонстрации, презентации и др.

Още една голяма асоциация  е заявила участие в пролетното изложение, тази на Производителите на декоративни растения в България. Организацият представлява производителите на декоративни растения в България и се бори за доказване качеството на българското производство. 

Една от големите атракции във "Флора Бургас" 2016 ще бъде участието на "Бонсай Студио ТТ". По време на изложението, в периода 29 април - 7 май, посетителите освен да се насладят на красотата на бонсай дръвчетата, ще  станат свидетели и на изключително атрактивни демонстрации по бонсай.

Коментари

Още от последните новини