СПА центърът на Резиденция Лазурен Бряг посрещна първите си гости с шампанско и впечатляващи интериорни решения

СПА центърът на Резиденция Лазурен Бряг посрещна първите си гости с шампанско и впечатляващи интериорни решения - E-Burgas.com

Зоната за релакс включва 18-метров басейн, фитнес център, парна баня и сауна с обширни морски панорами

На 1 юни 2018г. СПА центърът на Резиденция "Лазурен Бряг" приветства с шампанско и впечатляващи интериорни решения първите си гости. За топлото посрещане грижа имаше лично г-жа Станислава Сачарова - Мениджър (Управител) на иновативната сграда. Възможностите на панорамната релакс зона първи оцениха гости на морския град от различни дестинации и собствениците на жилища и техни близки и приятели.

„Лазурен Бряг“ вече е постоянен дом на повечето собственици на имоти в Резиденцията, над 90% от които вече са реализирани. СПА центърът е важна част от комфорта и удобствата, които сградата предлага на тях, техните гости – и на гостите на Бургас като цяло. За мен е истинско удоволствие, официално да посрещна първите посетители на зоната за релакс на „Лазурен бряг“. Тя включва единствен за града топъл басейн с гледка море, сауна и парна баня. Целта ни от самият старт на проекта, беше да създадем човекоцентрирана сграда, в която всеки детайл да е добре обмислено съвършенство, насочено към оптималния комфорт на обитателите. Днес, с гордост мога да заявя, че с официалното откриване на СПА центъра на „Лазурен Бряг“ целта ни е постигната“ – заяви Мениджърът (Управителят) на проекта, г-жа Станислава Сачарова на събитието.

Предимствата на СПА центъра на "Лазурен Бряг" са на разположение на всички бургазлии и гости на града. Запазен ексклузивно за живущите в иновативната сграда е единствено съвременният фитнес. Часовете за различните ритуали през първия уикенд, бяха заети от гостите на откриването, които освен на изискано шампанско, имаха възможността да се насладят и на изкушаващ кетъринг.

Басейнът с дължина 18 метра "водно огледало" е единственият в Бургас, предлагащ изобилие от светлина и щедри гледки към морето и Морската градина. На разположение в часовете, в които уникалното съоръжение работи - от 8 до 20 часа всеки ден е спасител. Налична е и възможност за занятия по водна гимнастика. СПА зоната допълват парна баня и сауна. За любителите на масажите, на разположение е терапевт с дългогодишен опит.

"Лазурен Бряг" допълва по изключителен начин възможностите за СПА релакс и туризъм, които Бургас предлага. Иновативната жилищна сграда има своя принос и в класните работни пространства. Офисите клас "А" в сградата вече носят имената на водещи родни и чужди компании.

Наличните на място услуги, предлагани от "Лазурен Бряг" включват и отлично оборудвана конферентна зала с капацитет 12 човека и частна кино зала за 6 гости. Условията за наемането им можете да научите на телефон: +359 878 810 018. На същия номер можете да запазите и своя час за СПА центъра на "Лазурен Бряг". За удобство на своите гости, сградата с комуникативна локация предлага безплатен паркинг.   

Коментари

Още от последните новини