Созополският кмет Рейзи иска трети мандат, очаква успешна година

Созополският кмет Рейзи иска трети мандат, очаква успешна година - E-Burgas.com

-reizi-7

Кметът на община Созопол Панайот Рейзи официално съобщи, че ще се кандидатира за кмет на предстоящите местни избори т.г., обявиха от пресцентъра на общината.

„Изпратихме една добра година, в която доста се потрудихме и въпреки трудностите от различен характер, успяхме да реализираме поставените задачи.  Доказахме през годините, че независимо от трудностите и проблемите, с които се сблъскваме в ежедневието, успяваме защото работим здраво и защото работим в екип. Искам да благодаря на всички вас за постигнатите успехи и преодолeни трудности. Надявам се, че и през новата 2015 година ще успеем да реализираме приоритетите, които сме си поставили, а затова ще разчитам напълно на вас и вашия професионализъм. 2015 година е много важна година, защото ще финализираме няколко стратегически за Созопол и общината проекти, важна е защото е изборна година", заяви Панайот Рейзи.

„ Ако някой се е съмнявал, сега вече знаете, че ще се кандидатирам за трети мандат. Чака ни много работа, но съм убеден,че заедно ще реализираме още една успешна година”, заяви кметът, като не пропусна да поздрави служителите си и да им пожелае много здраве и лично щастие през новата година.

Коментари

Още от последните новини