Созопол спечели „За купата на кмета“`2018 в Приморско

Созопол спечели „За купата на кмета“`2018 в Приморско - E-Burgas.com

Созопол спечели първото място в петото издание на неделната футболна лига „За купата на кмета“ в Приморско. След него на втора позиция се наредиха спортистите от „Ропотамо – Приморско“, а трети остана отборът на „Ахтопол“.

Победителите в спортната надпревара бяха поздравени от кмета на община Приморско д-р Димитър Германов, под чийто патронаж се провежда тя. Градоначалникът връчи купи и медали на класиралите се отбори на първите три места, а индивидуални награди получиха изявилите се в мачовете футболисти.

В продължение на два месеца осем отбора от Приморско, Созопол, Царево, Ахтопол, Равна гора и Ясна поляна се бориха за призовите места в престижната надпревара. Всяка неделя спортната зала в морския град се изпълваше с футболни ентусиасти,  които демонстрираха завидна техника във владеенето на футзал играта. Някои показаха по-добра подготовка и резултатите не закъсняха.

Неделната футболна лига „За купата на кмета“ е едно от значимите спортни събития в морския град и заема трайно място в спортния му календар. Организатори са Красимир Левтеров и Димитър Николов, които се стремят да покажат на подрастващите, че спортът е здраве и същевременно да ги насърчат да започнат до го упражняват.

 

Коментари

Още от последните новини