Созопол изпусна Локомотив София

Созопол изпусна Локомотив София - E-Burgas.com

Созопол доминираше ярко, но изпусна да победи гостуващия Локомотив София в 12-ия кръг от първенството на Втора лига. Мачът завърши без голове- 0:0.

При първата опасност пред вратата на „железничарите” в 14-ата минута централният бранител Георги Хашев проби в наказателното поле и центрира точно за Кристиян Тафраджийски, който обаче отправи ръгби шут високо над целта. Четвърт час по-късно Локо посаза зъби с коварен удар с глава на Александър Горанов, ойто беше спасен със сетни усилия от капитана в този мач Мартин Теменлиев. Вратарят отрази с вещина и изстрел на капитана на гостите Даниел Пеев в горния десен ъгъл от пряк свободен удар. В добавеното време на първата част Мустафа Мустафа можеше да открие за „небесносините”, но и стражът на „червено-черните” Александър Любенов беше на мястото си.

След почивката домакините доминираха тотално срещу съперника, който мина центъра два-три пъти. С пропуски се „отличиха” резервите Станимир Баев и Станимир Митев. Седем минути преди края Стоян Мантаров беше повален в наказателното поле на гостите, но съдията Николай Йорданов подмина нарушението.

Щатният капитан на Созопол Иван Янчев пропусна този мач заради контузия.

Коментари

Още от последните новини