Созопол дава близо 1 млн. лв. за асфалт

Созопол дава близо 1 млн. лв. за асфалт  - E-Burgas.com

Част от улиците в град Созопол и околните села и курорти в общината ще бъдат преасфалтирани за близо 1 млн. лв. Община Созопол вече е обявила обществена поръчка за асфалтиране, преасфалтиране, асфалтови кърпежи и локален ремонт, както и дейности по превантивното поддържане. Освен Созопол това включва още град Черноморец  и селата Равадиново, Атия, Росен, Равна гора, Присад, Зидарово, Вършило, Габър, Крушевец, Индже войвода и общински и местни пътища на територията на общината. 

Дейността включва изрязязване на асфалтова настилка, машинно и ръчно полагаме на асфалтобетон, демонтаж и монтаж на пътни бордюри, доставка и полагане на материали за банкети, изкоп земни маси за канавки, почистване на водостоци от наноси, ремонт на водостоци и други подобни. 

Предметът на поръчката е общо зададен, текущи ремонти и превантивно поддържане, без посочване на конкретни обекти, които ще подлежат на изпълнение. Предметът обхваща дейностти които ще се изпълняват за определен период от време. това прави невъзможно и нецелесъобразно разделянето на обособени позиции. Точната стойност на поръчката е 833 330 лв. без ДДС.

Коментари

Още от последните новини