Слави няма да се кандидатира за президент

Слави няма да се кандидатира за президент - E-Burgas.com

Няма да се кандидатирам за президент. Това обяви в студиото на „120 минути” телевизионният водещ Слави Трифонов, като така окончателно сложи край на продължаващите месеци спекулации, че инициираният от шоуто му референдум ще е само стъпка към влизането му в битката за поста на държавния глава.

Преди месец той отново изключи възможността за участието си в надпреварата, но последните събития около късането на снимката на Росен Плевнелиев в ефир поставиха въпроса дали все пак няма да видим неговия политически дебют през есента.

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимента да се погрижи „за основните хора, които са част от моето семейство, моя екип”, като те ще останат „в йерархичната стълбица, в която съм ги поставил”. „Ако се наложи, в зависимост от обстановката, ще направя това, което се налага”, подчерта Трифонов.

Той отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто референдум и по-специално този за минаването към изцяло мажоритарна система на фона на рисковете местни дерибеи да си купят места в парламента. „Смятам, че хората трябва да бъдат питани по тези въпроси. Какво е моето мнение по този въпрос ще изразя, когато отида да гласувам”, каза Трифонов.

Коментари

Още от последните новини