Синеока бургазлийка сред претендентките за Мис България 2016

Синеока бургазлийка сред претендентките за Мис България 2016   - E-Burgas.com

19-годишната Ани Нанева от Бургас, която  спечели титлата „Мис Поморие”, ще представи града в предстоящия конкурс „Мис България”. Ани следва в УНСС, нейната специалност е икономика, общество и човешки ресурси. Няма проблем с поддържането на перфектна фигура, тъй като обича да спортува, споделя красавицата пред "24 часа".

За себе си казва: „Имам любящо семейство, което много обичам. Вярвам в любовта, пример за това са моите родители. Мотивация за мен са моите приятели които винаги са били до мен”. Ани не крие, че носи авантюристичен дух и обича екстермните преживявания. Още две момичета, спечелили конкурси за мис по Южното Черноморие, ще участват на финала на „Мис България 2016” в края на седмицата - Рени Радева, която е „Кралица на Бургас” и „Мис Созопол” Янита Димитрова.

Бургас се представи достойно на конкурса "Мис България 2015". Александрина Цветкова, която тази година завърши немската гимназия и  вече гради кариера на модел в чужбина, стана първа подгласничка на победителката Марина Войкова.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини