Шокиращо: Цигани вързаха куче за кола и го влачиха, докато умре! (18+)

Шокиращо: Цигани вързаха куче за кола и го влачиха, докато умре! (18+) - E-Burgas.com
        Куче-куче   Трима роми теглиха със сезал за ремарке куче километри наред и го убиха, пише "Телеграф". Към 12 часа вчера циганите се движеха с лек автомобил "Опел Вектра" по пътя от Мездра за село Кален.Зад колата с врачански номер бе закачено ремарке, в което мъжете превозваха прасе. Докато то пасеше спокойно от сеното в превозното средство, от дясната страна вързан плътно със сезал, се влачеше трупът на песа. 

След като се движеха няколко километра по пътя за Бяла Слатина, точно преди отбивката за града ромите се отправиха към село Кален, продължавайки да телят безжизненото тяло на животното по черния път. 

След като от изданието подали сигнал до врачанската позиция, се оказа че регистрационният номер е анулиран още през 2012 година и ромите са превозвали прасето незаконно. Инспектор от Кален запитал циганите защо са тормозили кучето. "Не сме го теглили за кеф, бях го сложил при свинята, ама е паднало и се е е убило, преди да успеем да реагираме да го спасим", категоричен бил шофьорът на немската кола. Ако се докаже вината на циганите, срещу тях би трябвало да се образува производство за проява на жестокост. Предвиденото наказание е глоба от 3 до 5 хиляди лева. и лишаване от свобода до 3 години. /БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини