Шок намаления в ТРИА Сити Център

Шок намаления в ТРИА Сити Център - E-Burgas.com

ТРИА Сити Център отново предизвиква клиентите си с шокиращи намаления. Този път търговският комплекс изкушава дори скептиците. Тук и световно известните марки са достъпни за всички!

Традицията на реалните намаления продължава и днес!

Стилни тоалети от новите колекции на ЕА7-Emporio Armani, Just Cavalli, Kocca, Marlboro Klasics, Freddy, Salsa Jeans се предлагат от 21 юли с изкусителни отстъпки от 40 на сто! За предишните колекции пък намалението е до 70 процента!

Познавачите, които държат на качество и шик, знаят къде да направят най-добрата покупка. Изборът за децата е Mayoral, където цените са с 30 % по-ниски. Удоволствието да поглезиш тялото си с Triumf  е със същата отстъпка. Обличането с дреха на Бианка, Pause Jeans i Negative е повече от изгодно – намалението достига 70 на сто! Своята изключително изгодна находка за лято 2016 всеки може да намери и в магазин Хот Спот, където са  най-добрите и конкурентно способни марки на пазара. Сега е моментът за избор на официален тоалет от Azzara, или на дреха и аксесоар от Torrini, където цените са на половина. И за да е пълно удовлетворението – към мечтания тоалет добавяме изящно ухание от Paradox Perfumery.

Към удоволствието от шопинга ТРИА Сити Център традиционно добавя и други приятни изненади. Колелото на късмета ще се върти от 28 юли до 14 август и ще дава шанс на всеки клиент на търговския комплекс да добави атрактивна награда съм своите покупки. Ежедневни шоу-презентации на световно известни марки парфюми и козметика пък ще помагат в ориентацията какво да изберем, на какво да се доверим.

А на скептиците ще кажем: ТРИА Сити Център е мястото, където пазаруването е синоним на наслаждение!

Коментари

Още от последните новини