Шестима изнасилиха студентка и качиха снимки в интернет (18+)

Шестима изнасилиха студентка и качиха снимки в интернет (18+) - E-Burgas.com
    студентка Жестоко изнасилване, при това документирано със снимки, качени в интернет, потресе хората в социалните мрежи, съобщи lifenews.ru. Драмата се разиграла в руския град Новосибирск, а главни герои са студентката Алина и нейният приятел Максим.В съдбоносния ден двамата се озовали в квартирата на свой колега, където имало четирима младежи, седнали пред бутилки с водка. Според участниците в изнасилването, когато пиенето попривършило, Максим тръгнал да купува още. Когато се върнал обаче, заварил Алина да „оказва сексуална услуга” на друг мъж от намиращите се в квартирата.

Засегнатият приятел решил да си отмъсти и съблякъл насила Алина, след което започнал да я изнасилва с различни предмети – в това число запалка и бутилка. След това всички присъстващи осъществили с изпадналата в алкохолно опиянение девойка сексуален контакт.

Като привършили, те качили снимки от инцидента в интернет и предизвикали бурна реакция. Интернет-ползвателите се разделили на две, едните защитавали Алина и обвинявали момчетата, други обратно, оправдавали изнасилвачите и упреквали студентката.

В крайна сметка скандалната история стигнала и до следствените власти и те започнали разследване, като прибрали участниците в инцидента и започнали да ги разпитват. /БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини