Секс на плажа - удоволствие и заплахи

Секс на плажа - удоволствие и заплахи - E-Burgas.com

Сексът на плажа е класика – озаглавява коктейли, песни, заведения  и фантазии. Несъмнено звучи изкушаващо и запомнящо се, но истината е, че както всяко удоволствие, сексът на плажа също си има „За“ и „Против“.  Ето и някои от положителните страни: 
 
Локацията е всичко – човешкото съзнание е много адаптивно към рутини  – бързо свикваме със ставането от сън по едно и също време, минаването по един и същ път към работа и към вкъщи, пазаруване от едни и същи магазини. Същото е и при секса с партньора – ако го правим по един и същ начин дълго време, свикваме и той също става рутина. Ето защо... 

Рискът увеличава тръпката - дали ще ни хванат или чуят… това винаги е допълнителен бонус към цялото изживяване.

Сексът на плажа е случка, за която да разказваме на внуците си… Или пък точно обратното. Никога не знаем дали това пясъчно изживяване ще си заслужава времето, прекарано в търсене на точното място без спасители и „публика“, но със сигурност бихме го сложили към спомените, на които ще се усмихваме, спомняйки си ги.

Young, Wild and Free – има нещо вълнуващо и възбуждащо в целувките докато сме голи под звездите, безгрижни, безсрамни, горещи и желани.
 
Всичко изглежда безкрайно привлекателно, но трябва да имаме предвид , че изкушенията крият и рискове като например:

Инфекции на половите органи (най-често при жените) – освен че търкането в пясък води до ожулване на кожата, проблемите, до които може да доведе са доста по-сериозни – попадането на песъчинки във влагалището увеличава риска от зараза с хламидия, херпес или ХИВ.

Гъбични инфекции – гъбичните инфекции са заразни и имат много неприятни  продължителни последствия, а не рядко и усложнения.

Пясъчните животинки – никак не е приятно ухапването от рачета, буболечки, бълхи и други обитатели на райското ни кътче.

Море и още по-мокри неща? – Не точно. Обратно на асоциациите, водата в морето прави влагалището по-сухо, тъй като премахва естествения лубрикант, който прави сексът безболезнен и приятен.

puls.bg

 

Коментари

Още от последните новини