Съдия Захариев към убиеца на Ина: Къде спа, бе момче?!

Съдия Захариев към убиеца на Ина: Къде спа, бе момче?! - E-Burgas.com

 

„Сутрин пресичам на натоварени булеварди. Карате като идиоти. Къде спа, бе момче”-това каза съдия Захарин Захариев на подсъдимия Мариян Ламбов, който уби на пешеходна пътека 28 годишната Ина Симеонова.

След като съдът даде последна дума на подсъдимия Ламбов, пред състава той заяви, че съжалява за деянието си. Тези думи разгневиха съдия Захариев, който го контрира с думите-„Ти срещна ли се с този човек? Ще му стиснеш ли ръката?!”-сочейки почернения баща. На това Ламбов отговори, че признава вината си и иска справедлива присъда. „Каквото и да кажа, виновен съм”.-лаконично отговори Мариян Ламбов.

Съдът ще се произнесе с решението си в 10:30 часа.

Представителят на държавното обвинение предложи присъдата на Ламбов да е 12 години при общ режим на изтърпяване. Или 8 години след редукция на наказанието, която се прилага в случаите на съкратен процес с признаване на вина от страна на подсъдимия. Към момента текат пледоарии на страните. Като отежняващо вината обстоятелство прокурорът посочи, че деянието е извършено на пешеходна пътека. Ламбов е имал ясна видимост и възможност да спре-добави още прокурорът. Частното обвинение поиска максимална присъда. Това предаде нашият репоретер Велина Савова, която в момента следи делото в Бургаския окръжен съд.

Галерия
Коментари

Още от последните новини