С мото парад продължава сезонът в Царево (Снимки)

С мото парад продължава сезонът в Царево (Снимки) - E-Burgas.com

Мото съборът и топлото време не позволяват на летния сезон да приключи  по Южното Черноморие. В петък вечер на градския площад в Царево над 100 мотора дойдоха, за да зарадват жители и гости на града. Мощните тунинговани машини бяха подготвени за светлинно и музикално шоу, а присъствието им  предизвикаха интерес за малки и големи.                           

 IV Международна среща на мото туристи се организира от „ Мото клуб Златно крило“ , които тази година избраха за домакин община Царево. За да посрещне подобаващо гостите местната администрация и читалището организираха богата фолклорна програма. Мото туристите се оказаха любители на българските песни и хора и аплодираха силно изпълненията. По инициатива на кмета на Царево инж. Георги Лапчев всеки от мотористите получи знаме на Общината за своето возило, а  трите  най- атрактивни мотора бяха наградени с плакет. Малко след 20:00 часа жури, в което се включи и градоначалникът, се зае с нелеката задача да  излъчи победител. Това се оказа повече от сложно и журито нямаше друг избор, освен да помоли за помощ публиката. След силни аплодисменти на първо място бе отличен представителят на Украйна, собственик на уникален мотор, известен вече като „Хулиган“. На второ място  се наредиха семейството на Ники и Меги Паскалеви от Варна, които безспорно станаха любимци на малки и големи, а бронзовият плакет отиде при германец, омъжен за българка.

Очаровани от посрещането и поласкани от интереса, който събудиха у публиката, мото туристите обещаха, че това събитие ще се превърне в традиция и догодина с удоволствие ще гостуват отново на морската община.

Галерия
Коментари

Още от последните новини