С куп кадрови проблеми Нефтохимик тръгва за София

С куп кадрови проблеми Нефтохимик тръгва за София - E-Burgas.com

Сериозни кадрови проблеми в лагера на „шейховете“ преди мача с ЦСКА 1948. В тима има четирима контузени футболисти и по всяка вероятност старши-треньорът Диян Петков ще попълни групата с юноши. По време на последния мач, срещу Хебър, Радослав Апостолов получи комоцио при сблъсък с друг играч и все още трябва да почива. Не е възстановен и Мирослав Радев, който също напусна терена преждевременно, със съмнение за увреден менускус. За София няма да отпътува и Ерик Почански. Нападателят получи травма в адуктора по време на тренировка миналата седмица и се нуждае от още време за възстановяване. Капитанът Цветомир Цонков също няма да може да помогне на отбора си в трудния двубой с ЦСКА 1958, заради проблеми с кръста.

След зрелищната победа над Хебър /Пазарджик/ в събота, днес „шейховете“ подновиха тренировъчния си процес, със занятие на стадиона в Българово. В сряда те ще отпътуват за София, за да се изправят срещу един от лидерите в първенството ЦСКА 1948. Столичният тим е на втора позиция във временното класиране, с 27 точки. Нефтохимик заема петата позиция, с 19 точки.

Срещата от 13-тия кръг на Втора лига е на 24-ти октомври /четвъртък/, от 19:00 ч., на Националния стадион „Васил Левски“. Двубоят ще бъде излъчен пряко по Диема спорт.

Коментари

Още от последните новини