Ryanair с рекордни резервации на полетите от Бургас

Ryanair с рекордни резервации на полетите от Бургас - E-Burgas.com

Билети на цени от 16,99 евро ще има до 10 юни

Ryanair, водеща европейска авиокомпания, обяви днес рекордни предварителни резервации на летните редовни полети от Бургас, които са 11: Братислава, Дюселдорф Везе, Франкфурт Хан, Каунас, Краков, Мюнхен Меминген, Милано Бергамо, Рига, Жешов, Тел Авив и Варшава. Тези маршрути доставят над 250 000 клиенти годишно и поддържат на 187 работни места на летище Бургас.

Ryanair отпразнува рекордните си резервации в Бургас, пускайки места на цени от само 16,99 евро за пътуване между юни и октомври. Билети на тези ниски цени са на разположение само до полунощ в неделя, 10 юни.

Ръководителят на отдел продажби и маркетинг на Ryanair Олга Палонка заяви, „За да отпразнуваме рекордните резервации за Бургаските полетите, предлагаме билети от едва 16.99 евро за пътувания от юни до октомври, които могат да бъдат резервирани до неделя. За да не пропуснат възможността, клиентите трябва да посетят Ryanair.com“.

Ryanair официално откри новата си база на летище Бургас на 27 март с 1 самолет (инвестиция от 100 милиона долара). Това е втората база на авиокомпанията в България.

Коментари

Още от последните новини