Ryanair отваря нова база в Бургас, вижте кои дестинации ще обслужва

Ryanair отваря нова база в Бургас, вижте кои дестинации ще обслужва - E-Burgas.com

Ryanair отваря нова база в Бургас през 2018 г. Това ще се случи от края на март с 1 самолет, като инвестицията се равнява на  100 млн. долара, и 10 нови маршрута, които ще обслужват над 250 000 клиенти годишно. 

Ryanair стартира и най-голямото си до сега лятно разписание за България с 15 нови маршрута, които ще обслужват над 2 млн. клиенти годишно през летищата София, Бургас, Пловдив и Варна следващата година.

От компанията обявиха и разписанието за лято 2018 . В Бургас ще има 10 маршрута към 6 държави. Това са  Братислава (2 пъти седмично), Дюселдорф Везе (2), Франкфурт-Хан (2), Краков (2), Меминген (2), Милано Бергамо (2), Рига (2), Жешов (1), Тел Авив (2) и Варшава Модлин (2).

Българските клиенти и посетители вече могат да резервират ваканциите си чак до октомври 2018 г. на още по-ниски цени и да се наслаждават на най-новите подобрения „Винаги по-добри“, включващи: Намалени такси за регистриран багаж – една такса от 25€, един размер от 20 кг; 20 маршрута на дълги разстояния с Air Europa от Мадрид се продават през Ryanair.com; Свързващи полети на Рим Фиумичино и Милано Бергамо с повече летища, които следват; Ново партньорство с Erasmus Network, предлагащо студентски намаления и специална платформа за резервации; Alexa разпознаване на глас за търсене на полети, хотели и статус на полета на уебсайта на Ryanair.com

"За да отпразнуваме старта на новата ни база в Бургас и лятното разписание за 2018 г., пускаме в продажба места от само 14,99€ за пътувания до декември, които могат да бъдат резервирани до полунощ в четвъртък (21 септември). Тъй като тези невероятно ниски цени ще бъдат разграбени бързо, клиентите трябва да влязат на www.ryanair.com, за да не ги изпуснат", допълниха още от авиокомпанията.

Коментари

Още от последните новини