Роми нападат полицаи с брадва след пореден див купон в Комлука

Роми нападат полицаи с брадва след пореден див купон в Комлука  - E-Burgas.com
*снимката е илюстративна

Пореден див купон в Комлука за малко не доведе до по-сериозен инцидент, след като пияни роми нападнаха полицейски служители. Инцидентът е станал късно в събота вечерта в морската махала, след като в полициятае постъпилсигнал за нарушаване на нощната тишина, 

Дошлите на място полицаи установили, че причината за шума са трима братя, които изнесли в двора озвучителна уредба. Мъжете били употребили сериозно количество алкохол. След отказ да спрат музиката, полицаите предприели действия по изземване на озвучителната система и съставяне на акт по Наредбата на Община Бургас. В резултат на това един от братята започнал да се държи адресивно, да псува, отправя закани и заплахи към служителите, а в последствие с брадва замахнал срещу тях. Полицаите се опитали да задържат буйстващия мъж, но поради оказана яростна съпротива, се наложило използването на помощни средства и физическа сила.

Бургазлията е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

Още от последните новини