Резил! Депутат от Реформаторите не бил горд българин заради Кобрата

Резил! Депутат от Реформаторите не бил горд българин заради Кобрата - E-Burgas.com

660_96a03d0a427165a99ac11dfc8f181444

"Благодаря на всички българи за подкрепата. Българите не се предаваме никога, продължаваме напред, да знаете! Ние българите сме задружни. Поздравявам всички българи! Българите сме големи и велики, никога не се предаваме! Обичам ви! Българите сме най-големите в света!". Тези думи на Кубрат Пулев ни накараха да се почувстваме горди макар и за няколко минути, че сме българи.

Пред претъпканата зала в Хамбург, най-добрият български боксьор изрече слова, които не бяхме чували от години и означават много повече от лишените от съдържание клишета, които всеки ден бръщолевят депутатите в Народното събрание.

Вчера един от депутатите от Реформаторския блок - Антони Тренчев известен до момента със своята неизвестност, обаче ни върна към вица за българите и казана.

Избраният от 24 столичен МИР за народен представител избълва куп лоши думи срещу Кубрат, преди нашето момче да излезе на ринга, за да се се бие за България.

Думите му предизвикаха лавина от коментари в социалната мрежа. Поради огромния интерес по темата публикуваме точното изявление на Антони, което е публикувал на личната си страница в социалната мрежа, където фигурира с първото и бащинското си име - Антони Антониев.

"Съжалявам, че ще бъда краен, но никак не съм ЗА Кубрат Пулев тази вечер.

Моята симпатия не може да дойде само от там, че разбираш ли, той бил българин. Той не само не е добър българин, а е лош човек.

Виждал съм действие по нощните заведения да мародерства и да се гаври с беззащитни хора, ей така, защото може и няма кой да му противодейства.

А възвеличаването на такива меко казано съмнителни личности и използването им за повдигане на националния дух, е пошло и опасно!

 ПИК

Което не значи, че няма да гледам мача - нека по-добрият надделее :))".

 
Коментари

Още от последните новини