Ревниво гадже топи Стамен, лежал за нападение над Любо Трола

Ревниво гадже топи Стамен, лежал за нападение над Любо Трола - E-Burgas.com

35-годишният Стамен Димитров, който получи 8 години затвор за нападенение на наркозависимия Людмил Димитров, по прякор Трола, пак попадна в полезрението на властите.

Този път Стамен се оказа в ареста заради бившата си приятелка Доротея Петкова, медицинска сестра от Спешното към МБАЛ, която твърди, че й е отправял заплахи. 

Обвинението срещу него е по 144 от НК - за закана за убийство.  При обжалване на ареста  Стамен обясни пред съдия Събчо Събев, че изобщо не я е заплашвал.

"Ходихме 10 месеца и се разделихме. Вече имам нова приятелка, а Доротея постоянно ме притесняваше. Казах й да ме остави на мира. Като се замисля, че съм си давал  душата за тази жена. Не съм очаквал такова нещо от нея", каза пред съда още Стамен и настоя мярката му за неотклонение да бъде заменена с по-лека.

Защитникът на обвиняемия адв. Радослав Николов от своя страна обяви, че събраните до този момент доказателства обслужват единствено и само обвинителната теза. "Подзащитният ми е получил призовка, в която го призовават да се яви в качеството на обвиняем на 22 март т.г. в Първо РУП на полицията, а го задържат на 21 март, или ден по-рано, което е недопустимо", заяви още Николов.

Само след 10 минути размисъл съдия Събев реши да измени мярката на Димитров в по-лека. Така обвиняемият излезе без белезници от съдебната зала, пред която го чакаше новата му изгора.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини