Ренета Ганева от Х-Фактор: Жълтите медии да спрат с лъжите! Нека ме питат все пак трофей ли съм или не на Ицо 100-те манекенки!

Ренета Ганева от Х-Фактор: Жълтите медии да спрат с лъжите! Нека ме питат все пак трофей ли съм или не на Ицо 100-те манекенки! - E-Burgas.com
a3882707ce0 „Чувствам се повече от омерзена. Гнус ме е от всички жълти медии.  Не мога да повярвам,че има журналити в България, които без да проверят информацията пишат какви ли не глупости, за да им се четат изданията. Как може медиите да се хранят от интриги, лъжи, клевети. Чудя се как тези хора лягат спокойно и ядат хляб доволно.”-така изригна участничката в реалити формата Х-Фактор Ренета Ганева. Ние,  от Е-Бургас я потърсихме веднага, след като в някои вестници и интернет издания излязоха заглавия „Ицо стоте манекенки приюти изгонената Рената от Х-Фактор”/novini.bg/, „Ицо стоте манекенки с нов трофей”/dnes.bg/, “Ицо стоте манекенки заби изгонената от Х-фактор”/blitz.bg/ и още куп такива подобни заглавия и статии. 0000245948-article2 На снимка, направена от столичен фотограф се вижда Ренета Ганева в компанията на Христо Сираков. Фотосът не показва никаква интимност между двамата. „Честно да ви кажа никой не ме е потърсил, за да се чуе моята дума”-каза в разговор с нас Ренета. И разказа всъщност какво се е случило вечерта, когато папаракът е направил снимката. „Бях поканена с други участници от Х-фактор, с други известни светски личности на едно събитие. Бях сложена от организаторите да седна на една маса с Христо Сираков, Вики от „Мастило”, Деси Банова от Нова телевизия. Но тъй като съм ново лице за журналистите, веднага ме оплетоха в интрига. Да, същата тази вечер се запознах с Христо Сираков. Да, той наистина е много интересен мъж, истински джентълмен. Но нито съм попаднала в капана му, нито съм новия му трофей. Аз не съм негова любовница. Искам да заявя, че аз сама с участия мога да се издържам. Не ми трябва някой да ми плаща клипове. Тези, които ме познават знаят много добре, че аз не мога да бъда  с мъж, заради пари или светски имидж. Аз съм с някой, защото любовта е водеща при мен и го обичам.”-каза още Ренета Ганева. И допълни, че в момента сърцето й е свободно. Няма мъж до себе си. Предпочита да се отдаде на музикалната си кариера. „Искам да благодаря на Е-Бургас, че се свързахте с мен и поискахте да се чуе моята дума. Пак повтарям-нямам никаква връзка с Христо Сираков. И това е самата истина!”-сподели още Ренета. 30-годишната Рената Ганева участва тази година в Х-фактор. Стигна до големите концерти. Показа талант и умения. След като отпадна, тя продължава смело напред. Не спира да работи. И да покорява нови върхове.  
Коментари

Още от последните новини