Ремонтът на спортен център "Изгрев" ще приключи до лятото

Ремонтът на спортен център

Реконструкцията на терените в спортен център „Изгрев“ продължава. Маломерните игрища скоро ще се превърнат в модерен терен, със стандартни размери, на който ще могат пълноценно да тренират всички отбори от академията на Нефтохимик. Новият терен ще покрива и критериите за провеждане на официални срещи от всички детско-юношески първенства. Това означава, че от лятото състезателите от школата на Нефтохимик ще се подготвят на най-добрата база в Бургас.

До завършването на ремонта обаче се налага реорганизация на тренировъчния процес на цялата школа, което поражда известни неудобства за всички. Занятията на различните формации се провеждат на различни терени. Повечето отбори тренират на спортен център Славейков, но част от тях се подготвят в ПГЕЕ „Константин Фотинов“. Заради заетостта на терените е трудно да се изготви постоянен план и често графикът търпи промени.

В тази връзка ръководството на Нефтохимик моли всички деца и родители своевременно да се информират за графика на занятията. Треньорите и директорът на школата винаги са на разположение да окажат помощ и да дадат необходимата информация.
Извиняваме се за временното неудобство и се надяваме скоро да възстановим нормалния си тренировъчен ритъм на новия модерен терен

Коментари

Още от последните новини