Рецидивистът Горан отново пред Темида, този път за юмрука по надзирател

Рецидивистът Горан отново пред Темида, този път за юмрука по надзирател - E-Burgas.com

Бандитът направил собственоръчно оръжие в килията си

Бургаският рецидивист Горан Горанов отново застава пред съда след като от прокуратурата го юрнаха за посегателството над надзирател през март. Както е известно, в началото на годината, току-що влязъл в затвора, Горан насини окото на служителя, който му отключил килията, за да му предаде дрехи от майка му.

Бургазлията е осъждан многократно – за унищожаване на имущество, нарушаване на обществения ред и физическа саморазправа. По време на случката с надзирателя, Горанов изтърпявал наказанието си в пандиза постановено му от Районния съд в Бургас.

Въпросният инцидент станал около 15:00 часа следобед докато пострадалият надзирател бил на работа. Първоначакно двамата имали среща, при която служителят го потърсил, за да му съобщи че майка му е дошла на свиждане, но бандитът отказал да я види. Малко по-късно той отново го потърсил, заедно с двама свои колеги, за да му предадат пратка с дрехи. Моментът, в който надзирателят отворил килията отприщил яростта в рецидивиста и той директно се нахвърлил върху надзирателя и го ударил с юмрук в лявото око. Пострадалият получил кръвонасядане от удара, но колегите му се намесили и сложили белезници на подивелия Горан.  

Килията на сатаниста, който подлуди града с прочутите си кръстове, била претърсена, като надзирателите намерили парче заострено стъкло и метална шина, която изкъртил от матрака на леглото си.

Обвинителният акт по случая бил внесен от Районната прокуратура още на 5 октомври, а съдът е насрочил заседанието си на 30 ноември.

Коментари

Още от последните новини