Разносвач на храна в Слънчев бряг се вкара в екшън филм заради проблеми с хазарта

Разносвач на храна в Слънчев бряг се вкара в екшън филм заради проблеми с хазарта  - E-Burgas.com

20-годиен младеж, който работи като разносвач на храна в Слънчев бряг, разиграва полицията с измислено нападение и грабеж заради проблеми с хазарта.

Младежът, който от старозагорското село Енина разказал на полицията, че е нападнато от четирима мъже, докато минавал със служебния си велосипед по уличката до хотел „Хризантема”, водеща към медицински център „Аштън Хол”. По думите му той е приведен в безпомощно състояние, а непознатите му отнели кожена чанта, съдържаща сумата от 600 лв. и връзка с ключове, след което избягали в посока автогарата в курорта.

Полицаите обаче се усъмнили във версията на "жертвата" и провели множество разминавания в показанията на пострадалия и реалната фактическа обстановка. Така те научили, че по рано през деня младежът посетил казино към хотел „Хризантема”, където проиграл сума приблизително равна на заявената от него.

Притиснат от обстоятелствата разносвачът признал, че излъгал и заявил неистина, като по този начин ангажирал множество човешки ресурс и материално техническо оборудване, които биха могли да бъдат насочени в друга посока за разкриване на реални престъпни посегателства. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Коментари

Още от последните новини