Разбиха публичен дом, „мениджъри“ са били двойка съпрузи

Разбиха публичен дом, „мениджъри“ са били двойка съпрузи - E-Burgas.com

Елитни проститутки

Двама съпрузи въртели бизнеса с проститутки в Бургас, докарвали си до 1500 лв. от момиче, става ясно от разследването. Тартори са 42-годишният Христо Монев и 19-годишната му съпруга Катя Монева. Двамата са задържани в резултат на разследване, протекло през последните няколко месеца.

Установено е, че съпрузите от месец октомври 2013 година до настоящия момент набирали, приемали и предоставяли жилища за развратни действия на различни момичета от цялата страна, сред които и непълнолетни девойки. Същите са набирани чрез директен контакт, като уговорката била получените от сексуалните услугите пари да се делят по равно.

В един апартамент „работели” между и пет и осем момичета. Тарифата им варирала между 100 лв. и 120 лв. за един час /орална любов и стандартен секс/, а допълнителните услуги се заплащали съобразно договорки с клиентите. Например за участие в частно парти цената за нощ била 1500 лв. за момиче. Съществувала възможност да се поръчат по няколко момичета наведнъж, като се правела отстъпка от крайната цена. В някои случаи компаньонките влизали в ролята на „мъже”, като обслужвали клиентите по домовете им или на техен терен.

В хода на разследването е претърсен последният апартамент, ползван за развратни действия - в „Братя Миладинови”. Намерени и иззети са служебни телефони, компютри, парични средства, фотоапарати, с които девойките са снимани за еротични обяви във вестниците и интернет, сексуални консумативи и атрибути /вибратори, презервативи, лубриканти и др./. В специално изготвените обяви са поместени оригиналните снимки на проституиращите момичета, както и телефони за поръчки. Клентите си избирали компаньонки, най-вече чрез интернет обяви, като ги поръчвали на двата служебни мобилни телефона.

До момента са установени пет момичета, част от които са разпитани пред съдия и са потвърдили за сводническата дейност на семейството. По думите на някои от тях в случай, че с Христо се получавало неразбирателство - било за цената, било за времетраенето на сексуслугите, се е стигало до нанасянето на побой на компаньонките.

Разпитани са клиенти и други свидетели, като съпричастността на Христо и Катя Моневи към осъществявания вътрешен трафик е установена по безспорен начин.

Проведеното от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас разследване е под прякото ръководство на Районна прокуратура – Бургас, където са докладвани и събраните до момента доказателства по случая.

Постоянна мярка „задържане под стража” за срок от 72 часа бе постановена спрямо Христо Монев от Бургас. На Катя Монева е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция в размер на 2000 лв.” поради отглеждането на малко дете.

 
Коментари

Още от последните новини