Розалина Попова: Щастлива съм! Имам всичко, за което мечтае една жена

Розалина Попова: Щастлива съм! Имам всичко, за което мечтае една жена - E-Burgas.com

Разалина Попова стана втора подгласничка в конкурса Мисис Бургас 2016 г. Тя е на 35 години от Димитровград. Завършила е образованието си във ВХТИ със специалност „Мениджмънд“. Има двама прекрасни сина. Посветила се е изцяло на семейството и грижите около него. Казва, че има всичко , за което някога е мечтала и това я прави щастлива.

Разбира за конкурса от нейни приятелки. Не й отнема много време, за да реши да се впусне в това приключение. Бързо получава подкрепата не само от близки и приятели, но и от жени, които не познава. Розалина е категорична , че българската жена е уникална по своята същност.

„Тя може да прави всичко. Може едновременно да учи, да работи, да бъде грижовна майка и съпруга. Може би й липсва малко повече увереност и признание“, споделя Розалина.

Дни след участието си в конкурса емоцията още не я е напуснала. Казва, че преживяването е било като едно бягство от забързаното ежедневие . И днес поддържа връзка с другите претендентки за короната и е сигурна, че приятелствата , които е създала ще са за дълго.

„Въобще не съжалявам  за това участие, запознах се с много хора. Ще пожелая на други да се хвърлят в това предизвикателство, защото чувството е наистина страхотно!“, допълва още  третата Мисис Бургас.

Коментари

Още от последните новини