Радостин Кишишев на ревю в подкрепа на жена болна от рак

Радостин Кишишев на ревю в подкрепа на жена болна от рак - E-Burgas.com
radostin_kishishev1 Радостин Кишишев ще е един от специалните гости в тазгодишното издание на "Lady's Fashion Trends". Модният спектакъл, който ще се проведе на 6-ти март от 19:30 ч. в Гранд Хотел и Спа Приморец, обещава да даде старта на модните колекции за този сезон. Четири модни марки в допълнение с изисканите бижута на "Pandora" ще представят бургаски топ красавици. Своят първи дебют с модно ревю, в което ще има възможност да докаже, че освен като талантлива певица е и добър дизайнер, Вероника Шкетиева ще представи тоалетите на марката "DECALOGUE".
Абсолютно бургаско присъствие ще има и с новата колекция на доказалата се със своите приказни рокли и Стойка Хаджиева - с модна къща "Тонена". Световно присъствие ще добавят колекциите на спортно-елегантните "ALKOTT Los Angeles" и изисканото бельо на "Boux Avenue". Тенденциите в грима и прическите ще разкрият професионалистите  Никола Иванов и Румен Николов. Водеща на бляскавата вечер ще е светската журналистка и пиар Нина Никол, а за настроението на гостите ще се погрижи Георги Дюлгеров. И тази година ревюто ще е с благотворителна инициатива, този път в подкрепа на Николина Русева от Бургас, която се бори с тежката диагноза рак на белия дроб.
"Очакваме доста ВИП гости да присъстват, засега мога само да издам, че черешката на тортата и финала на модното шоу ще направи именно една от най-красивите жени в България - Даниела Неделчева, подгалсничка на Мис България 2013." - споделя организаторката от страна на Гран Хотел&СПА Приморец Ваня Кирова.
Коментари

Още от последните новини