Рачков спечели 1000 лева за година

Рачков спечели 1000 лева за година - E-Burgas.com

Dimitar_Rachkov_

Бургазлията Димитър Рачков е спечелил скромните 1000 лева за една година чрез дейността на неговата фирма "Димитър Рачков"ЕООД. Тя е регистрирана през 2007 година с цел и предмет на дейност  организиране, подготовка и реализация на театрални постановки и представления, телевизионни спектакли и шоу програми, културно-увеселителни програми, забавни и развлекателни мероприятия в страната и чужбина, самостоятелно или съвместно с български или чуждестранни артисти, рекламна дейност, медийно агентство, връзки с обществеността, консултантски услуги и други дейности.

Според финансовите отчети на фирмата за 2012 година печалбата е в размер на 1000 лева. Общите приходи са 154 хиляди лева, като има и дългове за 69 хиляди лева. През 2011 година обаче Рачков е бил на червено с 14 бона, но една година по-рано е отчел печалба от 33 хиляди лева. Като цяло актьорът не развива особена дейност чрез своято фирма и залага повече на договорите си в телевизията и ролите в театъра.

Според негови близки той получава по 18 хиляди лева на месец за участието си в различни тв предавания, най-гледаното, от които е "Господари на ефира". Отделно той прибира и солидни хонорари от участия в реклами и шоу-програми. Според последните информации Рачков имал намерение да продуцира нов бг сериал заедно със своя приятел Магърдич Халваджиян. Двамата разработвали проект, който ще предложат за финансиране. Очаква се сценариите да бъдат готови в средата на тази година. И двамата обаче не споделят почти нищо за тези свои намерения и ще оповестят проектите си, когато те са напълно готови.

Стефан  Боев

Коментари

Още от последните новини