Пропускателен режим в Слънчев бряг от 1 юни

Пропускателен режим в Слънчев бряг от 1 юни - E-Burgas.com
sunny От 1 юни движението на автомобили в курорта "Слънчев бряг" ще бъде ограничено. Оттогава влиза в сила специален пропускателен режим. Това съобщиха от ръководството на "Слънчев бряг" АД, предаде БТА.
На подходите към курорта ще има осем пункта. През тях ще преминават автомобили за зареждане на магазини и хотели, но само в определени часове на деня - обикновено сутрин. На 8-те КПП-та камерите ще разчитат регистрационните номера на превозните средства. Засилените мерки за сигурност ще включват ощеспециален режим и за т.нар бар-кролове, при които туристите изпиват големи количества алкохол, докато се разхождат по улиците.
„Условието разбира се е фирмите, които организират „бар кролове", да представят лиценза си и най-вече, чисто физически, обявяване на маршрути, за да може Слънчев бряг и полицията да знаят във всеки един момент маршрута на всеки един бар-крол, да няма преплитане на бар-кролове", каза Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг" АД пред bTV. В борбата срещу джебчийски групи от цялата страна тази година ще се включат четири кучета и шестима полицаи, обучени да работят с тях. От полицията обещават повече командировани полицаи и повече преводчи, които ще обработват бързо и денонощно жалбите на чуждите туристи, включително и издаването на нови документи.
Коментари

Още от последните новини