Прокуратурата в Бургас скочи срещу присъдата на Драгия, който гръмна две жени в Долно Езерово

Прокуратурата в Бургас скочи срещу присъдата на Драгия, който гръмна две жени в Долно Езерово - E-Burgas.com

Бургаската окръжна прокуратура протестира присъдата на Драгия Радневски, който уби двама души в бургаския квартал Долно Езерово. Окръжният съд в града наложи на двойния убиец  наказание „лишаване от свобода“  в размер от 12 години, което да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор. Според Прокуратурата, определеното наказание е явно несправедливо.

 Драгия Радневски е признат за виновен  за това, че в края на миналата година, гръмна две жени с ловната си пушка в бургаския квартал Долно Езерово.

Подсъдимият Драгия Радневски и една от убитите жени -  Иванка Стоянова, имали връзка, като впиоследствие тя го зараязала. Липсата на пари и разваленият му автомобил допълнително отчаяли Радневски, който започнал да мисли за самоубийство.

В деня на трагедията, той употребил алкохол и решил да застреля любимата си и нейната майка, която го обиждала. Грабнал ловната си пушка и нахлул в техния двор, където гръмнал и двете с по един куршум, след което презаредил и изпразнил още две гилзи в телата на простреляните жени. Двете издъхнали на място.

Коментари

Още от последните новини