Приморско представи туристическия си потенциал на „Ваканция и СПА ЕКСПО“

Приморско представи туристическия си потенциал на „Ваканция и СПА ЕКСПО“ - E-Burgas.com

Община Приморско се представи на 34-то Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА ЕКСПО“. Престижната експозиция се проведе от 15 до 17 февруари в София под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

 

На самостоятелен щанд община Приморско представи целия си туристически потенциал - от красивите лазурни плажове до културно-историческото наследство и възможностите за еко туризъм. На посетителите на щанда бе предоставяна подробна информация чрез красиво илюстрирани брошури и дипляни.

 

Всеки, проявил интерес към „перлата“ на южното Черноморие, беше посрещан от добре обучен екип на общинския „Туристически информационен център“, който подробно презентираше туристическия продукт и  условията за лятна почивка. Освен културно-историческите забележителности, особен интерес сред  посетители предизвикваха музеите на територията на общината – историческия музей в Приморско, музейната експозиция на Лев Н. Толстой в Ясна поляна и тайните на морското дъно в Китен. Множество запитвания бяха отправени за еко туризъм и почивка в детски лагери.

 

Щандът на Приморско беше посетен и от служебния Министър на туризма Стела Балтова, която изяви отлични впечатления от морската община  и нейните възможности като туристическа дестинация.

 

Освен на „Ваканция и СПА ЕКСПО 2016”, община Приморско тази година е заявила участие на борсите - ITB в Берлин, МIТТ – Москва и на МТИ „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ“ във Велико Търново.

 

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО вече над 30 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес. Тя е най-представителното и посещавано от бранша изложение в България. Форматът му предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, промотиране на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широка  публика.

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО дава възможност на изложителите да получат актуална информация за състоянието на туристическия пазар в България и по света, да установят полезни контакти за успешна бизнес дейност, да присъстват на презентации, професионарни срещи и дискусии по актуални проблеми на туризма с представители на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, браншовите организации, туроператори и агенции.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини