Премиерът се нарече лош пророк в Резово

Премиерът се нарече лош пророк в Резово - E-Burgas.com

„За съжаление лош пророк съм и нищо добро няма да се случи, защото - дали са организирани или са отключили в някой лабилен различни чувства и състояние - фактите са факти, жертвите са жертви, ранените са ранени. Страхът и напрежението в европейските държави расте", заяви преди минути в Резово премиерът Бойко Борисов.

Той пристигна на границата заедно с военният министър и шефът на отбраната и проведе разговор с военнослужещи, изпратени тук.

Преди всичко премиерът изказа съболезнования за трагедията в Мюнхен.

"Само като им гледам лицата на хората - имам пред вид лидери на чужди държави - защото добре ги познавам, многократко съм си говорил с тях и във формална, и в неформална обстановка, виждам какво напрежение, каква решетелност, какъв яд, и безкомпромисност същесвременно вижда", допълни министър председателят.

Той заяви, че България продължава да водим балансирана политика. Продължавам да поддържаме непрекъснати контакти на различни нива с турската държава и въпреки техните проблеми, които имат в момента, успяваме да запазим това относително спокойствие, каза Борисов./vsekiden.com

Коментари

Още от последните новини