Поредно признание за „Фаркол“ като дистрибутор на ортопедични изделия

Поредно признание за „Фаркол“  като дистрибутор на ортопедични изделия  - E-Burgas.com

Бургаската компания „Фаркол“ получи поредно признание за дейността си като дистрибутор на медицински изделия. То дойде в Дубровник, Хърватия, където се състоя годишна среща на представителите за Югоизточна Европа на световния лидер в производството на изкуствени стави и ортопедични продукти  „Депю Синтез“ , част от гиганта „Джонсън и Джонсън“.

„Фаркол“ е основен дистрибутор на „Депю Синтез“ за България от 2010 година. В портфолиото му са медицински изделия за ендопротезиране и артроскопия. От миналата година бургаската фирма пое представителството на нейни продукти и в областта на травматологията.

На форума в Хърватия призът Дистрибутор №1 на „Депю Синтез“ отиде именно при „Фаркол“. Отличието е трето за компанията. Заради добрите си резултати фирмата грабна плакетите и за 2013, и 2014 година.

Призът бе връчен на административния ръководител на отдел „Ортопедия“ Мина Стойкова-Базотева, която сподели, че отличието е признание за работата на колегите от екипа, които ясно осъзнават, че повечето от тези продукти стават част от пациента за цял живот.

Наградата е признание също за отличното и доказано в годините качество на изделията на „Депю Синтез“. Факт е, че десетки болници у нас разчитат на изкуствените стави и артикули на водещия световен производител. След покупката на швейцарския „Синтез“, новата формация доминира в проектирането и въвеждането на нови медицински изделия в ортопедията и травматологията.

Участниците във форума в Хърватия се запознаха с актуални тенденции и нови продукти на компанията. Скоро те ще бъдат и на българския пазар, обещават от „Фаркол“.

 

 

Коментари

Още от последните новини