Поради големия интерес обявиха втора дата за етикет и протокол обучението с лектор Мария Касимова-Моасе

 Поради големия интерес обявиха втора дата за етикет и протокол обучението с лектор Мария Касимова-Моасе - E-Burgas.com

Освен на 19 октомври бургазлии могат да изучат добрите бизнес практики и общуване и на 17 октомври

Обучение "Бизнес етикет, поведение и протокол" в Бургас с лектор Мария Касимова-Моасе предизвика широк интерес. За броени дни бяха изчерпани местата за сесията на 19 октомври. Затова, организаторът и домакин на събитието Гранд Хотел и СПА Приморец обяви втора дата, на която специалистът по етикет и протокол, журналист и писател ще предава ноу-хау - 17 октомври (сряда).

Обучението по етикет и протокол е с висока полезност за всички с желание да се развият в кариерата и да работят според световните добри бизнес практики. Сесията включва информация за всичко, свързано с офис живота и средата - от теория на етикета и държавен протокол, през етичен кодекс на компанията и техники за създаване на положително първо впечатление, до създаване на мрежа от контакти, дрескод, интернационални различния в етикетните норми. Придобитият ноу-хау е залог за подобрени не само бизнес контакти и ежедневие, но и за по-успешно личностно общуване.

Обучението обхваща часовете от 9:00 до 17:00 на 17 октомври (сряда). Почивката за обяд е от 13 до 14 часа, а двете кафе-паузи са от 11 до 11:30 и от 15:30 до 16 часа. Цената на участник е 71 лева. Тя включва обучителната сесия, консултации с лектора, кафе-паузи, сертификат за участие и ключови компетенции.

Мария Касимова - Моасе е журналист, писател и сертифициран експерт и конултант по етикет и протокол, преминала през обучения по Minding Manners в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по класически европейски етикет в Париж.

За повече информация и записвания: +359 56 910 910 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини