Популярният дерматолог д-р Паскова с консултации в Бургас на 3 юли

Популярният дерматолог д-р Паскова с консултации в Бургас на 3 юли - E-Burgas.com

Погрижете се за здравата си кожа и по-добър външен вид с помощта на един от най-добрите специалисти у нас

На 3 юли д-р Катя Паскова ще има приемен консултативен ден в Гранд Хотел и СПА Приморец. Популярният специалист е на разположение за коментар на различна проблематика в областта на общата, клинична и естетична дерматология.

Независимо дали имате проблемна кожа или търсите по-добър външен вид с помощта на съвременните средства, д-р Паскова е правилният избор. Тя е сред първите дерматолози у нас. Клиниката ѝ , „Дерма Вита”, е основана през 2001г. и е помогнала на хиляди пациенти в пътя към по-добро здраве. Д-р Паскова постоянно усъвършенства уменията си и надгражда познанията си. Тя участва в регулярни семинари и обучения по света, които и позволяват да бъде винаги в тон с последните съвременни тенденции в областта.

Здравата и сияйна кожа е залог за отличен външен вид и добро самочувствие. Пътят към нея често е изпълнен с различни предизвикателства. Те могат да бъдат преодолени с помощта на квалифициран специалист. Запазете своя час за консултациите на д-р Паскова на тел: +359 910 913. Доверете се на един изпитан във времето специалист, който ще предложи най-подходящите грижа, лечение, методи за постигане на още по-добра визия и здрава кожа.

Коментари

Още от последните новини