Поп певица и две победителки в Мис Черноморец са последните лица в модния календар на Бургас

Поп певица и две победителки в Мис Черноморец са последните лица в модния календар на Бургас - E-Burgas.com

Вече са ясни и последните три модела на "Inter Model's Burgas", които са част от така нашумелия и очакван календар на агенцията.

Единствената модна агенция в Бургас, ще празнува своя 8-ми рожден ден на 19.12.2018г в клуб "DEJA VU" от 22:30ч. На шумното "birthday" парти организаторите са потготвили интересна програма, съвкупност от мода, красота и стил.

През изминалите няколко седмици те ни издадоха първите четири топ модела, които са заснети в първия моден календар на града, а сега ни представят и последните:

 Лидия Стаматова, момичето с големия глас, което покори журито на "Гласът на България" и "Х фактор". Красавицата от скоро се развива като модел и определено успешно съчетава двете дейсности". Тя ще бъде и един от гост изпълнителите на вечерта.

 Неделина Маргенова, работи като модел в агенията от самото и начало. Носителка е на титлата Мис Черноморец през 2015.

 Ралица Ненова е от новите лица на фирмата. Зеленооката хубавица също е носителка на приза Мис Черноморец и в момента е в трескава подготовка за големия финал на Мис България, който ще се проведе този петък в София.

Момичетата представят своите визии в календара облечени в тоалетите на модната марка "MIJEL" и с палтата на "PERA GROUP". Бляскавата им визия е подчертана от бижутата "SWAROVSKI", за прическите и грима се погрижиха Стала Кирилова от студио "Амбър" и Aрсена Андреева. Кадрите са заснети от фотографа Иван Славов и асистентите му Йордан Димов и Ангел Христов, а осветлението бе предоставено от "Dynaphos".

Галерия
Коментари

Още от последните новини