Помориецът Джамбазов със зрелищен нокаут за 28 секунди във Варна, вижте резултатите от Максфайт-38

Помориецът Джамбазов със зрелищен нокаут за 28 секунди във Варна, вижте резултатите от Максфайт-38 - E-Burgas.com

В навечерието на Възкресение Христово дворецът на културата и спорта в град Варна бе домакин на 38-та поредна Гала вечер от бойната верига „Максфайт”. Събитието предложи на феновете три срещи по правилата на професионалния бокс и четири мача по правилата на Максфайт – ММА.

Бойното шоу пред около 2 хиляди души в двореца на културата и спорта този път започна с демонстрация по карате коикушин. Тя бе в чест на създателя на бойното изкуство Сосай Масутатцу Ояма. Най-твърдия стил в карате и любимият на президента на „Максфайт” Любен Джубрилов.

В топ мач от срещите по професионален бокс Константин Семерджиев по-известен като Коко Тайксъна записа поредна зрелищна победа в кариерата си, като този път спечели в първите минути на първи рунд с нокаут Иво Мукански – Муки.

Победи в другите боксови срещи записаха Теодор Лозанов, който победи Антонио Петров и Евгени Борисов който категорично се наложи над Емил Нейков.

Зрелищен нокаут в 28-та секунда на първи рунд записа носителят на шампионския пояс в полутежка категория Атанас Джамбазов над поляка Лукаш Клингер. Силният удар на помориецът и този път се оказа решаващ.

Друг интересен мач на вечерта който изправи публиката на крака беше двубоят елиминация за шампионския пояс на Максфайт в категория до 84кг. Във втори рунд самураят на „Максфайт”Деян Топалски победи с нокаут коравия си опонент Владислав Кънчев и си осигури участие в битката за пояса в следващо събитие от веригата.

Мач който нанесе поражения на един от бойците беше и сблъсъкът в супер тежка категория между Симуон Кючуков и румънеца Толя Чумак. Помориецът записа победа с технически нокаут и значително се изнерви на ринга, след като 125-килограмовия гигант на няколко пъти избегна удара му и с жестове и физиономии опита да разконцентрира съперника си. Симеон обаче скъса сухожилие на едната си ръка.

„Скъсах бицепса, десния. Аз излязох със скъсан ляв, сега и десния…“, коментира Кючуков веднага след срещата.

Въпреки това победи съперник, който е с почти 20 кг по тежък от него и с внушителна визитка.

Победа още в първи рунд с ключ душене записа един от най-опитните бойци на ринга – столичния майстор Камен Георгиев. Носителят на престижни отличия от републикански и европейски първенства в разнородни бойни стилове като джудо, самбо и санда записа поредна 23-та победа в професионалния ММА, този път над шампионът по кемпо на Румъния Андрей Настак.

Водещ на максфайт 38 пък бе популярното от телевизионните екрани лице на Николай Георгиев. Атмосферата пък допълниха нашумелият топ балет на шампионката по бодифитнес Биляна Йотовска „The Secret garden”./fightnews.bg

Резултати от MAX FIGHT 38 VARNA

Основни срещи на вечерта

Бокс

Коко Семерджиев – Иво Мукански-КО първи рунд-победител Семерджиев

Антонио Петров – Теодор Лозанов, единодушно печели Теодор Лозанов

Евгени Борисов – Емил Нейков, единодушно печели Евгени Борисов

ММА

Камен Георгиев-Андей Настас-душене 1 рунд – победител Георгиев

Симеон Кючуков- Толя Чумак -ТКО 3 рунд-победител Кючуков

Деян Топалски- Владислав Кънчев- КО,2 рунд- победител Топалски

Атанас Джамбазов- Лукаш Клингер – КО ,1 рунд- победител Джамбазов

Коментари

Още от последните новини