Поморие, готви се! Светльо Витков и The Pomorians с мащабен концерт на 20-ти март

Поморие, готви се! Светльо Витков и The Pomorians с мащабен концерт на 20-ти март - E-Burgas.com

Неподражаемият Светльо Витков и неговият бенд The Legends ще забият в Поморие на 20-ти март (понеделник). Концертът е с начален час 18:00, а мястото е сцената пред Народно читалище „Просвета 1888”. Подгряваща група са не други, а The Pomorians. Концертът обещава да се превърне в музикално събитие, защото от сцената ще прозвучат култови хитове. Входът разбира се е свободен.

„Ще изпълним едни от най-известните си парчета. Каним както поморийци, така и бургазлии и жителите на съседните градове, за да се забавляваме заедно”, призовават изпълнителите.

Светльо Витков няма нужда от представяне. Той е бивш фронтмен на любимата на много българи ска-пънк група „Хиподил“, както и основател на зародилата се през 2007г. банда „Svetlio & The Legends” , с която пее в момента. А кредото на Витков до голяма степен определя и звученето му:  „Хуморът е този, който може да спаси света, ако красотата не успее”.

The Pomorians и техният вокал Янко Бръснаря също са добре познати и обичани от меломаните. Нещо повече – в родното им Поморие са издигани на пиедестал.

Концертът на „Svetlio & The Legends” и The Pomorians е жест от Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” към жителите на Бургаска област.

Коментари

Още от последните новини