Похвално! Млади благодетели дариха дрехи и играчки на децата от дом "Вяра, Надежда и Любов"

Похвално! Млади благодетели дариха дрехи и играчки на децата от дом

Група добротворци от Бургас зарадваха в аванс малчуганите от ДМСГД "Вяра, Надежда и Любов"  и ЦДГ  "Детелина" в с. Русокастро. Децата получиха не само нови дрехи и играчки, но и много слънчеви усмивки. Дарението е послучай предстоящия 1-ви юни доброволците от „Детски отбор Мечта“, заедно със своите съмишленици от детски център „Корабчето“ .

„Целим с работата си да създадем подкрепяща среда и условия, в които всички деца да имат възможност да развиват своите таланти, култура и личност. В процеса на работа, ние намерихме приятели  -  екипа на детски парти център "Корабчето", които сърдечно поканиха нас  и децата от ДМСГД "Вяра, Надежда и Любов" да отпразнуваме заедно наближаващия празник 1-ви юни "Ден на Детето". Децата останаха доволни от игрите. Изпратихме ги с усмивка и подаръче“, допълват от доброволческата организация.

Това е поредната успешно приключила кампания на младите благодетели, насочена към деца в неравностойно положение, и едва ли ще е последната. Водени от убежденията си, че доброто винаги побеждава, екипът се надява и на повече съмишленици занапред.

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини