Погрижете се за кожата си през слънчевите месеци с новата слънцезащитна линия на френския институт Guinot

Погрижете се за кожата си през слънчевите месеци с новата слънцезащитна линия на френския институт Guinot - E-Burgas.com

Ще ги откриете заедно с професионален консулт в СПА център "6th Sense"

Златистият тен е привлекателен, но трябва да подхождаме внимателно към придобиването му. Слънчевите ласки носят негативни последици за нашата кожа – пигментации, фини линии и ускорено стареене, липса на еластичност. За да подготвим и защитим кожата от негативните влияния, през 2018г. на помощ идва иновативната линия продукти Sun Logic на основаният през 1792г. френски институт Guinot.

Sun Logic обединява най-съществените необходимости на кожата през лятото: защита от слънцето и регенерация. Фотоиндуцираното стареене нанася своите вреди на всеки тип кожа. То комбинира влиянието както на UV-лъчите, така и на т.нар. синя (HEVL = high energy visible light) или високоенергийна видима светлина. Вторият тип светлина се дължи не само на естествения си източник - слънцето, но и на изкуствени производни - като екраните на таблети, телефони и т.н. По същество, синята светлина влияе двойно по-силно от слънчевите UV лъчи. Тя нанася поражения на тези, подобни от UVA лъчите, като влияе негативно клетъчната ДНК чрез оксидация. Комбинираните вреди, които тези два типа влияния нанасят на кожата могат да бъдат предотвратени и редуцирани със Sun Logic и Guinot.

Иновативните продукти подготвят кожата за излагане на слънце, възстановяват я, успокояват и защитават от последствията от слънчевите ласки и от признаците на стареене. Същевременно, Sun Logic подчертават и подсилват тена.   

Продуктовата гама включва разнообразни продукти. Изберете най-подходящите за себе си с помощта на сертифициран терапевт Веселина Уайт, която ще откриете в СПА център „6th Sense” на Гранд Хотел и СПА Приморец.  Отново там, ще откриете и апаратни процедури нa Guinot, които също са насочени към оптималните красота и здраве на кожата.

Изберете правилният път към здравословния тен – и правилните грижи за грижата за кожата през летните месеци – с Guinot и „6th Sense”. Не е без значение брандът, на който се доверявате. Инвестицията в класни продукти и терапии винаги си струва – и се отплаща със съхранена отлична визия през времето. 

За повече информация и запазване на час: + 359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини