Подготовка за празниците: посрещни ги с нови грим, прическа, маникюр

Подготовка за празниците: посрещни ги с нови грим, прическа, маникюр - E-Burgas.com

Заповядай в царството на красотата SENSE Beauty Salon - и си подари 5-звездна визия

Празници? Не забравяйте освен да се погрижите за близки и приятели, да подарите нещо и на себе си. Ако за вас ценните подаръци са грижа, то ето идея къде да я откриете: SENSE Beauty Salon е царството на красотата, където всяка дама се превръща в истинска кралица - от чашата шампанско, класно кафе или чай за "добре дошла", до сияйната визия и отлично настроение след блажените часове грижа.

Салонът е част от СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА Приморец. Разполага с отделен вход, разположен от дясната страна на символа на бургаското гостоприемство. Поемете по алеята, която води към Морска гара, ще го видите вляво. Ако сте с автомобил, салонът е достъпен и от безплатния за гости подземен паркинг на Гранда на Бургас.

В средата на 2019 SENSE Beauty Salon премина през мащабно обновление. Днес, той наистина е царство на красотата - събрало екип изключителни професионалисти:

- стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев за които тайни в света на коафьорството няма

- козметик Веселина Уайт която се грижи за сияйната и здрава кожа

- гримьор Катрин Валентинова с изящен макиаж за избран повод

- маникюрист Мариела Горанова с която маникюрът и педикюрът са изкуство

Салонът е тих и спокоен елегантен оазис на красотата. Предлага панорамни гледки море и зеленина. Кът за почивка и релакс кани да поседнеш и да потънеш в безвремието на бургаското море. Разкошна стена от цветя привлича погледа и те кани да запечаташ времето си в SENSE Beauty Salon в кадър.

Екипът на царството на красотата работи с най-висок клас брандове в грижата за косата - Kérastase и Balmain; за здравата и сияйна кожа единствено тук в морски Бургас ще откриете Biologique Recherche и тяхната специална технология за анализ характеристиките на кожата.

SENSE Beauty Salon е достъпна автентична 5-звездна грижа за вас - от косите и грима, до изящния маникюр и блестяща, озарена и здрава кожа. Атмосферата е спокойна и уютна. Открийте царството на красотата на морски Бургас, подарете си обновена визия за празниците - защото заслужавате най-доброто!

За запазване на часове: +359 56 840 500 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини