Почина бащата на Алекс от Поморие, 4 години и 4 месеца след смъртта й

Почина бащата на Алекс от Поморие, 4 години и 4 месеца след смъртта й - E-Burgas.com
Масиран инфаркт погуби бащата на 7-годишната Александра, която бе зверски удушена от съседка през април 2014 година в Поморие. Веселин Тодоров е починал внезапно на 22-ри август на бургаското летище, съобщава "Монитор".

Трагедията се разиграла посред бял ден на терминал "пристигащи". Тодоров пристигнал, за да посрещне гости от чужбина и да ги настани в един от хотелите си. Докато чакал туристите, той изведнъж се хванал за сърцето, свлякъл се на пода като покосен и повече не помръднал. На място била извикана линейка и реаниматори, но мъжът издъхнал за секунди и екипът не успял да направи нищо.

Той бе погребан в родния си град Поморие в петък, а близки и приятели си взеха последно "сбогом" с него в местния храм "Рождество Богородично". За поклонението пристигна и бившата му съпруга Евелина Великова, с която бяха разделени повече от три години. Трагедията с дъщеричката им Алекс буквално съсипа брака им и скоро след жестокото убийство семейството се разпадна.

Известният поморийски лихвар почина на 58-годишна възраст, точно 4 години и 4 месеца след убийството на най-малката си дъщеря.

Синът му Методий, който е от първия му брак публикува във Facebook: "Искам да се обърна към всички - ценете моментите с любимите си хора и не пропускайте възможност да споделяте всеки един щастлив момент".

Коментари

Още от последните новини