Плейбоят Марк се завърна в ЗооБургас, чакат го подвизи с нови булки (видео)

Плейбоят Марк се завърна в ЗооБургас, чакат го подвизи с нови булки (видео)  - E-Burgas.com

Алпаката Марк се завърна победоносно в ЗооБургас миналия петък. Любимецът на малките и големите посетители на зоо комплекса беше изпратен в командировка във Варна, където имаше нелеката задача да заплоди три местни лами. Припомняме, че с него замина и синът му Президент, който ще остане и занапред във варненския зоопарак.

В ЗооБургас пък Марк го очакваше приятна изненада в лицето на три представителни на нежния пол. Това са трите алпаки Кайли, Бети и Шакира. Те пристигнаха преди няколко седмици в комплекса, но досега не се бяха виждали с бъдещия си съпруг. Черната Кайли дойде от Австралия, бялата Бети от Полша, а Шакира от Унгария. Дамите все пак ще имат сериозна конкуренция за вниманието на мъжа в семейството, в лицето на най-старата му любов - ламата Мима, която също така е майка на малкия Президент. 

Марк вече се запозна с трите красавици и се очаква в най-скоро време да започне да изпълнява съпружеските си задължения, като по този начин зарадва посетителите на ЗооБургас нови попълнения в близките месеци. 

 

Видео
Коментари

Още от последните новини