Плеяда легенди раздава награди на детски турнир в Бургас

Плеяда легенди раздава награди на детски турнир в Бургас - E-Burgas.com

Sliven 1

Плеяда легенди ще раздава наградите на турнира за купа „Дженерали” в Бургас, който ще се проведе днес и утре. В схемата са включени 8 отбора, които първи подадоха заявки. Желание за участие заявиха и други, но те закъсняха.

Турнирът ще се проведе за трета поредна година на „Каменица Арена”. Днес началото е от 09.00 ч., а в неделя – от 09.30. През първия ден са срещите от групите, през втория са финалите.

Купа „Дженерали” се провежда за трета поредна година и е част от Националната програма „Децата и футболът”. Организара се от Асоциацията на българските футболисти, Областния съвет на БФС-Бургас и общината. Такива турнири има в още два града- Варна и Стара Загора.

Всички участващи отбори ще получат футболни екипи и топки. Ще има и индивидуални призове. Кметът на Бургас Димитър Николов е приел поканата да уважи награждаването, ако не му се наложи спешен ангажимент.

Награди ще раздават и футболните легенди от близкото минало Златко Янков-Фара, Радостин Кишишев, Владо Стоянов, Милен Георгиев, Симеон Чилибонов, Пламен Крумов, Георги Чиликов и др.

Коментари

Още от последните новини