Пияни и друсани шофьори напълниха арестите

Пияни и друсани шофьори напълниха арестите - E-Burgas.com

Трима шофьори пренощуваха в ареста в Бургас, заради шофиране в нетрезво състояние през последното денонощие, съобщиха от полицията. 

Около 17.45 ч. вчера пред супермаркет "Ваня" в кв. "Камелия" в "Слънчев бряг", полицаи от Несебър спрели за проверка товарен автомобил "Шкода", с бургаска регистрация, управляван от руски гражданин на 42 години, който жвиее в Несебър. Униформените констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,20 промила. Руснакът е задържан със заповед за задържане за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Малко след 23.00 ч. на созополската улица "Ропотамо", служители от Районно управление - Созопол спрели за проверка л.а. "Фолксваген Пасат", управляван от 43-годишен мъж. от Созопол, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2.73 промила. Мъжът. е задържан със заповед за задържане за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Час след полунощ. в с. Маринка служители от Четвърто Районно управление - Бургас спрели за проверка лек автомобил "Опел Астра", управляван от 33-годишен мъж от с. Маринка, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метафетамин/. Мъжът е задържан със заповед за задържане за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 

Коментари

Още от последните новини