Пътят Рудник - Брястовец остава непроходим

Пътят Рудник - Брястовец остава непроходим - E-Burgas.com

 20 машини чистят улиците на града.Служители на община Бургас и фирмите, ангажирани със зимната поддръжка, дават денонощни дежурства и реагират на всички получени сигнали, съобщават от пресцентъра във връзка с множеството сигнали за непочистени пътни артерии. 

Ситуацията е тежка, както в цяла Източна България, но пътищата в общината са проходими. Днес беше възстановено движението на автомобили в участъка Банево - Изворище - Драганово. Така единственият затворен за движение път остава Рудник - Брястовец, където има сериозни снегонавявания, но се работи усилено, за да стане отново проходим утре, допълват от общината.

По данни на дежурните общественият транспорт в града изпълнява успешно своите курсове. Сигнали за затруднено придвижване са получени за маршрута, по който върви автобус Б1 в "Изгрев", както и за Пътен възел Юг, по който се минава от и към "Меден рудник", както е-Бургас вече съобщи.

Обаждания за аварии се подават както на тел. 112, така  и на  дежурния в Общината на номер 056/907 218.

Метеоролозите предвиждат утре и вдругиден да намалява и спира както снеговалежът, така и силният вятър. Дотогава се движете с повишено внимание пеш и с автомобил. Ако не се налага да излизате, останете у дома!

Коментари

Още от последните новини