Първокласници от Бургас показаха отлични знания по английски език

Първокласници от Бургас показаха отлични знания по английски език - E-Burgas.com

Викторина по английски език за първокласници се проведе в Културен център Морско казино в Бургас. В нея участваха представителни отбори от училищата „Димчо Дебелянов”, „Васил Априлов”, „Михаил Лакатник”, „Св. св. Кирил и Методий ”, „Св. Климент Охридски” и „Антон Страшимиров”. Мероприятието е изява на школата по английски език към Център за подкрепа на личностното развитие-Бургас, реализирана чрез безплатната програма за ранно чуждоезиково обучение за децата от подготвителните групи в детските градини и училищата на Община Бургас.

Мероприятието започна с изпълнение на песен за английската азбука. После в рамките на пет поредни кръга децата демонстрираха какво са научили в часовете. Накрая малките ученици рецитираха стихове на английски език и направиха драматизация на приказката „Дядо вади ряпа”.  За положеното старание и доброто си представяне участниците получиха награди, осигурени от Община Бургас и от издателство „Изкуство”, а директорката на Центъра за подкрепа и личностно развитие в Бургас Пепа Ангелова им връчи грамоти.

„Децата показаха отлични за своята възраст познания. Проявиха голям ентусиазъм за участието си. Надявам се, че в бъдеще ще ни радват с още по-големи успехи и ще продължават да ни дават поводи да сме горди с резултатите, които постигаме заедно ”, сподели ръководителката на групата от училище „Димчо Дебелянов” Яна Дерменджиева, която беше и водеща на викторината.

Галерия
Коментари

Още от последните новини