Панорама на средното образование в БСУ

Панорама на средното образование в БСУ - E-Burgas.com

От 11 до 13 май 2016 г. в БСУ ще се проведе „Панорама на средното образование 2016“. Събитието  ще бъде открито в 11.15 ч. на 12 май от началника на Регионален инспекторат по образованието Бургас инж. Виолета Илиева и зам.-ректора на БСУ проф. Милен Балтов. Проявата се организира от Регионален инспекторат по образованието и цели да помогне кандидат-гимназистите и техните родители в избора на средно училище. Панорамата събира на едно място училищата в областта, които се представят с отделни щандове, а присъствието на учители и настоящи ученици прави контактите лични и полезни за избора на специалности.

Изложението ще бъде отворено за посетили през всеки от посочените дни от 9 ч. до 18 ч. Очаква се специален интерес от представителите на бизнеса, организирани от Индустриален и логистичен парк – Бургас.

Посетителите на Панорамата ще имат възможност да присъстват и на мероприятията в сградата, посветени на 25-годишния юбилей на БСУ, сред които са „Библиотеката – място за учене и вдъхновение“ – празник по случай Деня на библиотеката, както и юбилейната изложба на научни издания на преподавателите от Центъра по хуманитарни науки: монографии, книги, сборници, списание „Съвременна хуманитаристика“.

Коментари

Още от последните новини