ОЗБГ отбелязва две години от създаването си

ОЗБГ отбелязва две години от създаването си - E-Burgas.com

ОЗБГ отбелязва днес 2 години от създаването си. Известната с патриотичните си прояви организация обяви, че няма да се откаже от главната причина за създаването си, а именно просперитета на страната ни.

Ето какво публикуваха в сайта на организацията навръх втората си годишнина:

Две години, изпълнени с трудности, които бяха преодолени, патриотични дейности и помощ на хора. За две години постигнахме много, но работата в помощ на народа и Родината е безкрайна, заради неправилната политика на управляващите. Политика, която може да се промени и ние ще спомогнем за тази промяна!

Ние няма да спрем да се борим и да помагаме с каквото и когато можем. Ограничените ни ресурси няма да ни откажат от главната ни цел – просперитета на България. С всеки изминал ден ставаме все по-силни, все повече хора ни подкрепят и безкористната ни помощ в името на народа и Родината се увеличава.

В тези трудни за страната ни времена, всеки от нас дава частица от себе си, за да помогне на нуждаещи се или да помогне за подобряване на всеобщото положение. Частица, която не е достатъчна, за да се изкорени цялото зло, което е проникнало в тялото на властта. Зло, което заедно можем да изчистим, защото Спасението е в обединението!

Коментари

Още от последните новини