Осигуряват безплатен транспорт за спектакъла в подкрепа на Надежда

Осигуряват безплатен транспорт за спектакъла в подкрепа на Надежда  - E-Burgas.com

*Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова, Петър Антонов и Ирина Флорин пристигат в Бургас, 13 юли (петък), за "Абсурни времена - СПЕКТАКЪЛЪТ!"

Общинският превозвач "Бургасбус" се включи в благотворителната кампания "Живот за Надежда!", като ще осигури транспорт на желаещите да присъстват на събитие, но не разполагат с превозно средство.

За целта, в 19 часа, от спирката на НХК ще има наличен транспорт за квартал "Крайморие", като превозното средство ще потегли от Aмaya Beach в обратна посока, към ценъра на града, точно в полунощ. 
Желаещите да ползват извънредната услуга ще трябва предварително да заяват това на тел. 0893882251.

Спектакълът "Абсурдни времена", по стиховете на Маргарита Петкова и Добромир Банев, ще се проведе на 13 юли (петък) от 20 часа в Амауа Beach, Крайморие.  
Тогава ще бъде и премиерата на книгата "Абсурдни времена - СПЕКТАКЪЛЪТ!".
В инициативата за събиране на средства за онкологичното заболяване на дъщерята на Маргарита Петкова - Надежда Огойска, се включи и "лилавият цвят" на българската арт-сцена - Ирина Флорин. Талантливата певица е направила специална селекция от песни, с която ще зарадва публиката на Aмaya Beach.

Вратите на Амауа Beach в деня на арт събитието ще бъдат отворени от 18.30 часа.  Докато артистите репетират в церемониалната зала на комплекса, клиентите на заведението ще имат възможността да се включват в благотворителната кауза "Живот за Надежда!", като се сдобият на място с книгата  "Абсурдни времена - СПЕКТАКЪЛЪТ", албума на Ирина Флорин "Кадифена жена", както и с албума на Нона Йотова - "Преоткриване".

Събраните средства от:

• Продажбата на стихосбирката

"Абсурдни времена -

СПЕКТАКЪЛЪТ!" - 13 лв.;

• Вход за спектакъла - 10 лв.;

• Албум "Копринена жена"

на Ирина Флорин - 10 лв.

• Албум "Преоктриване" на Нона Йотова - 10 лв.

ще бъдат с автограф на артистите

и дарени за

"Живот за Надежда!"

Тел. за резервации за събитието и снабдяване с покана: 0893882251

Благотворителната инициатива "Живот за Надежда" подкрепиха:

Областна администрация Бургас, Община Бургас, Amaya Beach, Казино "RING", Медицинска лаборатория "ЛИНА", Издателство "Либра Скорп", Комуникационна група "Имидж Едвъртайзинг", Галерия Поморие, БургасБус, Информационните портали "НА БРЕГА", "БУРГАСИНФО" и др.

 

Коментари

Още от последните новини